Eveniment

Cristi Barbu a fost „vizitat” de mascaţi. „Mi-au zis că au venit după acte, arme şi droguri. Bineînţeles că n-au găsit nimic”

perchezitiiCo-preşedintele PNL Teleorman, Cristi Barbu, a primit o „vizită” mai puţin aşteptată miercuri dimineaţă când, în jurul orei 06.00, mascaţii DIICOT au bătut la uşa casei sale de la Suhaia. Potrivit liderului PNL, acţiunea mascaţilor a vizat verificarea unor acte de comerţ pentru care există suspiciunea că ar fi ilegale. Totodată, a precizat Cristi Barbu, mascaţii au căutat la Suhaia şi „arme şi droguri”.

„M-am trezit cu mascaţii azi dimineaţa, pe la ora 06.00, şi mi-au zis că au venit după arme şi droguri. Mi-au zis mai apoi că au venit şi după nişte documente şi ştampile ale unor societăţi comerciale. Nu au găsit nimic, aşa cum era de aşteptat, aşa că au plecat cum au venit. Mai grav este că mama s-a speriat, e femeie în vârstă, şi s-a simţit rău. Am chemat salvarea şi acum este la spital, la Zimnicea.

Pot să spun că mi se pare aberant ce se întâmplă, în condiţiile în care acţiunea a fost una în urma căreia nimic din ceea ce s-a presupus nu s-a demonstrat. Mascaţii n-au găsit nimic la mine acasă, pentru că eu nu am făcut şi nu fac nimic ilegal. Alţii fac afaceri cu primării şi cu alte instituţii ale statului şi stau liniştiţi, iar la mine vin să caute arme şi droguri. Mi se pare de-a dreptul incredibil ce se întâmplă!”, a declarat Cristi Barbu referitor la subiect.

Potrivit copreşedintelui PNL, acţiunea mascaţilor nu vizează primăria din Suhaia, ci numai proprierăţile personale şi, de asemenea, nicio persoană vizată de acţiunea oamenilor legii nu a fost reţinută.

De asemenea, în procesul verbal de percheziţie domiciliară este precizat că „nu au fost identificate bunuri, înscrisuri sau valori care să prezinte interes pentru cauză, interzise la deţinere şi circulaţie”. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. observator

    Nu sta linistit ca asta, este inceputul!

  2. „Sponsorizari de la prieteni si asociatie…”

  3. Pai cum nu esti asociat? Ca in campanie te laudai la DIGI ca esti asociat si le ari oamenilor pe gratis!?
    https://www.youtube.com/watch?v=Tu3f1OcoR0c

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.