Politic

Cristi Barbu: „Demisia preşedintelui Blaga este o pierdere uriaşă pentru partid; a demonstrat la fiecare scrutin că este un foarte bun organizator”

După ce a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, într-un dosar legat de finanţarea PD-L în 2009, Vasile Blaga a anuntat într-un comunicat de presă că îşi depune demisia din funcţia de co-preşedinte al PNL, afirmand că îşi va dovedi „nevinovăţia în faţa instituţiilor abilitate”.

Demisia co-preşedintelui PNL Vasile Blaga de la conducerea partidului i-a luat prin surprindere şi pe liberalii teleormăneni, fie că e vorba de foştii democrat-liberali, fie că e vorba de vechii liberali, mai ales în contextul în care, până la alegerile aprlamentare, au mai rămas aproape două luni.

„Demisia domnului preşedinte Vasile Blaga este o pierdere uriaşă pentru partid. Personal, consider că a demonstrat, cu ocazia fiecărui scrutin electoral, că este un foarte bun organizator şi un negociator politic de excepţie. Totodată, am convingerea că, aşa cum a declarat, îşi va dovedi nevinovăţia în faţa organelor abilitate”, a declarat Cristi Barbu, liderul fostului PD-L Teleorman, referitor la subiect.

Surse democrat-liberale susţin că preşedinţii de organizaţii judeţene ale fostului PD-L sunt convocaţi la o întâlnire ce va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, la sediul din Modrogan al partidului, în cadrul căreia va fi ales un înlocuitor pentru Vasile Blaga. Vehiculaţi pentru a prelua şefia fostului PD-L sunt prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, dar şi primarul municipiului Arad Gheorghe Falcă.

Contactat telefonic, Cristi Barbu, liderul fostului PD-L Teleorman, a confirmat informaţia şi a precizat că, în ceea ce-l priveşte, Gheorghe Falcă este varianta optimă pentru preluarea şefiei PD-L în acest moment.

„Domnul Gheorghe Falcă este cea mai bună variantă pentru a prelua conducerea partidului în acest moment. Are o experienţă îndelungată în politică, este primarul municipiului Arad, ştie foarte bine ce înseamnă administraţia locală şi a trecut printr-un scrutin electoral în iunie, când a reuşit să obţină un scor de excepţie”, a mai declarat Cristi Barbu. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Sa coordoneze Nitulescu, Titirisca si Parvulescu campania la nivel national! :))

  2. Poti fi un bun organiazator numai daca stii sa manaresti banii asa cum a facut-o ! Asa ca numai plangeti dupa el ca nu meritati nici unul sa mai candidati si sa faceti un pas inapoi pentru a veni cei curati.Apropos ,ce va mana sa ramaneti in continuare in politica cand va stiti ca sunteti patati pana in maduva oaselor?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.