Politic

Cristi Barbu: „Când spui lucrurilor pe nume, deranjezi şi, prin urmare, trebuie să fii redus la tăcere. Dacă nu iei poziţia ghiocelului, devii incomod”

După ce nu a reuşit să obţină funcţia de preşedinte unic al PNL Satu Mare, deputatul PNL Andreea Paul a demisionat luni, 11 iulie, din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, precizând însă că va rămâne simplu membru de partid.

„De astăzi sunt un simplu membru în Partidul Naţional Liberal. Motivele pentru care am renunţat la funcţia de prim-vicepreşedinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost uşor să iau o asemenea hotărâre, dar ea este definitivă şi a fost acceptată de partid. Rămân în partid alături de oamenii şi principiile alături de care am desfăşurat o activitate de aproape un deceniu”, aprecizat Andreea Paul.

Referitor la demisia deputatei PNL, copreşedintele Vasile Blaga a precizat este la curent cu demersul Andreei Paul şi că majoritatea membrilor din organizaţia Satu Mare a fost de acord cu varianta de conducere stabilită de BPN.  De asemenea, întrebat dacă Andreea Paul şi-a exprimat dorinţa de a fi preşedinte al filialei Satu Mare, Vasile Blaga a declarat: „Da, şi eu mi-aş dori multe, dar numai ce se poate, se poate. Adică trebuie să vrea şi cealaltă parte. Trebuie să vrea Grivei. Grivei este organizaţia judeţeană. Am fost foarte explicit, da?!”.

Pe de altă parte, Cristi Barbu, prim-vicepreşedinte PNL Teleorman şi cunoscut drept un apropiat al deputatei PNL, consideră că demisia Andreei Paul este una corectă şi inspirată în momentul de faţă.

„Consider că demisia colegei mele, Andreea Paul, este una corectă, în condiţiile în care, la ora actuală, oamenii care muncesc nu prea mai au loc în partid. Andreea Paul este unul dintre oamenii care au muncit mult pentru partid, a obţinut rezultate bune şi foarte bune de-a lungul timpului şi consider că este anormal să fie dată la o parte pur şi simplu”, a declarat Cristi Barbu.

De asemenea, fostul copreşedinte PNL Teleorman nu exclude varianta ca decizia liderilor liberali ca Andreea Paul să nu preia şefia PNL Satu Mare poate să fie un demers împotriva vechilor lideri PD-L.

„Atunci când spui lucrurilor pe nume, deranjezi şi, prin urmare, trebuie să fii redus la tăcere. Dacă nu iei poziţia ghiocelului, devii incomod. Iar Andreea Paul a fost foarte vocală de-a lungul timpului, inclusiv în vizitele făcute la noi în judeţ. Pe de altă parte, eu nu exclud ca acesta să fie şi un demers împotriva vechilor lideri PD-L”, a mai precizat Cristi Barbu.

În ceea ce priveşte o eventuală demisie a sa din funcţia de prim-vicepreşedinte PNL Teleorman, Cristi Barbu a precizat că, deocamdată, nu ia în calcul această posibilitate.

„Eu am muncit mult pentru partid, am plecat de jos şi am parcurs toate etapele. Eu nu sunt venit peste noapte în partid, aşa că nu o să fac pe plac nimănui şi nu o să-mi dau demisia. Cel puţin deocamdată nu iau în calcul această posibilitate. Încă din 2008 am demonstrat că pot să conduc o comunitate, am obţinut rezultate bune la fiecare scrutin şi cred că doar rezultatele sunt cele care ar trebui să vorbească şi nu tot felul de jocuri şi strategii subterane. Sunt convins că, în această perioadă, având în vedere faptul că mai sunt câteva luni până la alegerile parlamentare, partidul trebuie să fie unit, toţi membrii de partid ar trebui să muncească pentru rezultate bune. Nu este vremea demisiilor şi a disputelor interne, iar analize pot fi făcute foarte bine şi după alegeri, nu ne-au intrat zilele în sac”, a mai precizat prim-vicepreşedintele PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. sobolanii rosii

    corabia PNL Teleorman ia apa la toate incheieturile . primii sobolani fug de pe corabie . cel pus de PNL sa conduca spit. Rosiori a facut cerere de primire in PSD , dar si PSD -ul are borfasii lui cu vechime in partid si Carciumaru n-a semnat cererea acestui belaliu .

  2. Scula de baiat acest Bitanu!!!Crapa pe la colturi de inteligenta si moralitate!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.