Politic

Crin Antonescu, un senator nesigur

crinIoan DUMITRESCU

Senatorul de Colegiu Alexandria-rural, Crin Antonescu, fostul preşedinte al Uniunii Social Democrate, cel care s-a enervat şi a părăsit chiar şi conducerea Partidului Naţional Liberal, are câteva aprecieri referitoare la doi dintre primii prezidenţiabili clasaţi în topul candidaţilor. Astfel, despre Victor Viorel Ponta, preşedintele social-democraţilor şi cel mai bine plasat în toate sondajele de opinie, Crin Antonescu a declarat: „Ponta s-a pierdut. Şansele de a câştiga preşedinţia i se împuţinează. Îmi pare că face greşeli, îmi pare că nu poate să ţină piept propriului partid. Domnul Ponta nu e curajos. Are temeri chiar dacă are în spate ditamai armata; nu e un om care să doarmă liniştit”. De altfel, liberalul Crin Antonescu îşi doreşte în sinea sa victoria liberalilor la alegerile prezidenţiale.

Cu toate acestea, nici despre prezidenţiabilul Klaus Iohannis nu este sigur, şi parcă nu l-ar vota. Întrebat pe cine va vota la prezidenţiale, Crin Antonescu a răspuns ori în doi peri, ori cu sinceritate răvăşitoare: „Nu am candidat preferat la preşedinţie”. Întrebat dacă are încredere în candidatul Alianţei Creştin Democrate, Klaus Iohannis, senatorul de Teleorman a uimit iarăşi: „Nu sunt convins. Nu am senzaţia că Iohannis are nevoie foarte tare de prezenţa mea în campanie”.

Nesiguranţa liberalului Crin Antonescu pare a se asemănă cu incertitudinea multor teleormăneni din propriul său colegiu, pe care senatorul pare să îl fi abandonat; Crin Antonescu nu a fost în Teleorman, la Alexandria, nici măcar la lansarea lui Klaus Iohannis, justificând afirmaţia că Iohannis nu are nevoie de prezenţa sa în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

2 Comments

  1. Nu cred ca mai exista in politica romaneasca din 89 pana in prezent un personaj care sa-si fi dat,atat de mult, cu „stangu in dreptu” si sa cada asa de rau, incat sa nu se mai ridice!

  2. Cei care sunt la putere in acest moment i-au abandonat total in pragul saraciei!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.