Politic

Crin Antonescu: “Ne vom lupta cu oricine ne iese în cale”

Ioan DUMITRESCU

Într-o discuţie cu Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Preşedintele Senatului României, candidat la Camera Superioară a Parlamentului în Colegiul 2 Alexandria-rural, acesta face câteva aprecieri referitoare la obiectivele pe care şi le propune pentru “zona Alexandria şi zonele înconjurătoare, obiectivele legate de Parcul industrial, obiectivele legate de proiecte ale Consiliului Judeţean Teleorman, dar care trebuie sprijinite, monitorizate, duse la capăt cu Spitalul Judeţean care va deveni cel mai modern spital din sudul ţării, o autostradă Bucureşti-Alexandria-Roşiorii de Vede-Slatina-Craiova-Timişoara pe care de astă dată cred că vom fi suficient de bine plasaţi şi pentru a o duce în fapt”, acestea fiind doar o parte dintre proiectele locale. Referindu-se la o parte dintre proiectele naţionale, Crin Antonescu aminteşte şi de politica agricolă, despre politicile regionale şi de dezvoltare rurală, care au un impact şi asupra Teleormanului, judeţ cu un anume caracteristici, în special agricole. “Acum suntem într-o fază mai ambiţioasă, obiective legate de locuri de muncă, obiective legate de investiţii, de creştere economică, şi în sensul acesta nu facem un secret că angajamentul nostru (nr: Crin Antonescu, Liviu Nicolae Dragnea, Marin Almăjanu) atâta timp cât candidăm aici, cât eu vin în Teleorman şi cer voturile din Teleorman, cât Liviu Dragnea renunţă la Consiliul Judeţean, este un angajament faţă de această regiune, cu proiecte pe care Dragnea, Almăjanu şi eu le vom susţine în Parlament”.

Referindu-se la lupta electorală din această campanie, la adversarii politici ai USL, Crin Antonescu consideră că “Ne vom lupta cu oricine ne iese în cale. O luptă electorală presupune în general poziţiile clasice, şi în sensul acesta ARD-ul ca PDL deghizat într-o nouă formulă, oameni care au guvernat aşa cum au făcut-o în România, dar şi demagogia PPDD pe de altă parte fără nici o acoperire ne sunt adversari; eu cred însă că bătălia este mai amplă. Bătălia nu este numai cu aceşti adversari politici, cu care este aproape o bătălie câştigată. Bătălia noastră este de a câştiga cât mai multă încredere şi solidaritate din partea oamenilor. Noi nu chemăm de data aceasta la un proiect politic al unui partid politic, ci la proiectul unei mari construcţii, unei mari alianţe politice, un proiect aproape de Uniune Naţională, pe un proiect care se numeşte România Puternică, şi care este mai mult decât un proiect de guvernare. Este un proiect de ţară pe care dorim ca în aceşti patru ani să îl demarăm, şi care este atât de solid început, încât indiferent ce se întâmplă după patru ani, indiferent cine este la guvernare, care dintre noi rămâne, care pleacă, ceea ce s-a construit bun împreună să rămână”.

3 Comments

 1. Pe Avram Iancu l-au tradat ai lui si increderea in straini..Antonov lipovanul,somnoriciu din Tulcea cu metoda ar vrea sa ne bage in zona de influenta a neamului sau -russia!Votati apropierea de russia!!??

 2. viteazule, tu te lupti cu toti si ai sorti de izbanda, numai ca te cam biruie somnu’

 3. NU E CORECT SPUS;”ne v-om LUPTA cu oricine “,,,,,,ci
  corect ar fi:,,,”SA REPARAM CE AU OMIS CEILALTI DE PINA
  ACUM,de 23 DE ANI,CARE AU LASAT TELEORMANUL IN CEA MAI
  “SARACIE LUCIE “si EI,,,,ALESII,,,,,AU DEVENIT MILIARDARI
  POLITICI”,,,,,,asta odata,,,,,
  A doua oara, ca sa se infaptuiasca cele afirmate ,NU
  credeti ca OPOZITIA TREBUIE SA FIE PUTERNICA ? daca NU
  este puternica opozitia,atunci NE ALEGEM CU PARTID UNIC?
  si v-a trebui sa facem o noua ,,,,,”REVOLUTIE ” ?
  Iar ca POLITICUL sa fie CREZUT,OBLIGATORIU sa se
  DEPARTAJEZE,,,,,,POLITICUL DE ECONOMIC,,,acum este UN
  TOT UNITAR,,,,,,,de aici AU PLECAT DEVALIZAREA TARII,,,,,
  cu stima ,,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.