Politic

Crin Antonescu, Liviu Dragnea şi Victor Drăguşin au mers împreună la vot

“Am votat pentru a da o şansă nouă României” – Crin Antonescu

Co-preşedintele USL, Crin Antonescu candidat în Colegiul 2 Senat, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, candidat în Colegiul 3 Camera Deputaţilor şi primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin au votat împreună la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” (fostul Grup Şcolar Agricol) din Alexandria.

La ieşirea din cabina de vot, după ce a introdus buletinele în urne, Crin Antonescu a declarat că a votat “pentru a da o şansă nouă României”. Întrebat dacă a fost mai uşor să voteze în Alexandria decât la Bucureşti, liderul USL a răspus: “ca opţiune politică, evident, e acelaşi lucru, ca stare meteorologică pare că e mai bine”. Despre prezenţa la vot acesta a declarat: “Nu ştiu cât de masivă mai poate fi prezenţa la vot astăzi, pentru că vremea nu este favorabilă, dar mizez pe dorinţa românilor de a înfrunta vremea rea şi de a ieşi la vot pentru a da un nou drum României”.

 

“Sper ca diseară România să fie mai fericită decât a fost până azi” – Liviu Dragnea

Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat la rândul său că are convingerea şi speranţa că cetăţenii vor veni la vot, chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă. “Cel puţin aici la noi vremea, prin comparaţie cu celelalte zone este mai bună. Se pare că prezenţa este destul de bună în Teleorman şi în colegiul nostru, cred că până la urmă, până la închiderea urnelor cetăţenii vor veni să-şi hotărască destinul şi sper ca diseară România să fie mai fericită decât a fost până azi”.

 

“Teleormănenii sunt patrioţi adevăraţi” – Victor Drăguşin

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, s-a arătat, de asemenea, optimist în ceea ce priveşte prezenţa la vot. Acesta a venit la vot în jurul orei 10.00, odată cu cei doi lideri USL, candidaţi la parlamentare. “Este o zi mai bună decât cea care se anunţa, în sensul că vremea nu este chiar aşa de rea. Constat că la secţia 6 unde au votat atât preşedintele CJ Teleorman Liviu Dragnea, cât şi preşedintele Senatului Crin Antonescu, candidaţii USL, secţie la care sunt şi eu arondat şi votez, este multă lume, este secţia fruntaşă pe oraş. Acum o oră şi ceva era aproape 5% prezenţă la vot în Teleorman, ceea ce înseamnă că alexăndrenii, teleormănenii sunt patrioţi adevăraţi şi vin să-şi exercite votul, dreptul constituţional”, a declarat Drăguşin. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.