Eveniment

Crește numărul teleormănenilor care intră în carantină

Numărul persoanelor care s-au întors din zone roșii de infecție cu COVID-19 și care au intrat în carantină, în spațiile amenajate de autoritățile din județ a crescut, începând de marți, de la 10 la 12 și, potrivit celei mai recente informări a Comitetului pentru Situații de Urgență, pentru joi, 12 martie, numărul persoanelor carantinate a ajuns la 13.

Potrivit datelor făcute publice, alte 94 de persoane sunt izolate la domiciliu și supravegheate epidemiologic pasiv, pentru o perioadă de 14 zile.

Persoanele aflate în izolare sau în carantină nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu coronavirus și au o stare de sănătate bună, transmit reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

La nivel național, datele actualizate arată că 1.450 de persoane sunt în carantină, în timp ce alte 12.917 sunt izolate la domiciliu.

Numărul cazurilor de infecție cu coronavirus a ajuns, la nivel național, la 48. În Teleorman nu a fost confirmat, deocamdată, niciun caz de infecție cu COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.