Social

COVID-19/ Rata de incidență în localitățile din Teleorman oscilează între 0.07 și 3.85 cazuri la mia de locuitori

Potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, joi, 26 august, o localitate din județul Teleorman, și anume Salcia, are cea mai mare rată de incidență cumulată la 14 zile de 3.85 și nouă cazuri de infectare cu coronavirus în ultimele 14 zile. La nivelul județului, rata de incidență este de 0.31 în ziua menționată.

Următoarea localitate – Buzescu – are o rată de incidență cumulată la 14 zile de 2.14, cu un număr de nouă cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile. Alte șase localități teleormănene: Rădoiești, Uda – Clocociov, Trivalea – Moșteni, Gratia, Brânceni și Cervenia au rate de incidență cuprinse între 1.10 și 1.55.

Cele trei municipii ale județului, alături de încă 23 de localități, se încadrează la sub 1 caz la mia de locuitori. Astfel, în cazul municipiului Turnu Măgurele, cu o rată de incidență cumulată la 14 zile de 0.55 cazuri la mia de locuitori, s-au înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19, și anume 15 în ultimele două săptămâni. În municipiul Alexandria a fost raportat un număr de 11 infectări, având, totodată, o rată de incidență de 0.22, iar Roșiorii de Vede are 9 cazuri confirmate și o rată de incidență de 0.30 la mia de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.