Social

COVID-19 / Comuna Ciuperceni a depășit pragul de 4 cazuri la mia de locuitori

Direcția de Sănătate Publică Teleorman a făcut publice datele privind rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile la nivelul localităților din județul Teleorman, la data de 31 august 2021. Conform informațiilor oficiale, comuna Ciuperceni are cea mai mare rată de incidență, respectiv 4.36, în ultimele două săptămâni fiind confirmate 6 cazuri de infectare cu noul coronavirus. La nivelul județului, rata de incidență a crescut la 0.48, fiind înregistrate 174 de infectări în perioada de raportare mai sus-menționată.

În ceea ce privește municipiile și orașele, Turnu Măgurele se menține în continuare la un nivel ridicat al cazurilor de îmbolnăviri, 42 fiind numărul de confirmări la 14 zile, Alexandria – 31, Roșiorii de Vede – 11, Videle – 8, în timp ce la Zimnicea au fost raportate 5 cazuri.

Pe de altă parte, în 63 de localități rurale din Teleorman nu a fost confirmată nicio îmbolnăvire în ultimele două săptămâni.

În situațiile în care rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-Cov-2 depășește 4 la mia de locuitori într-o localitate, autoritățile județene, prin Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, emit decizii de restricționare a circulației, care va fi permisă până în orele 20.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, iar activitatea operatorilor economici se poate desfășura până la orele 18.00. Măsurile restrictive se mențin până când incidența scade sub 3.5 la mie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.