Politic

Costel Barbu: „Președintele PNL și liderii celorlalte partide vor negocia pentru a construi un guvern care să continue munca de un an de zile a guvernului liberal”

Președintele PNL Ludovic Orban și forțele politice de centru dreapta, care au câștigat alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, vor negocia „cu foarte multă înțelepciune și responsabilitate pentru a construi un guvern perfect funcțional care să continue susținut munca de un an de zile a guvernului liberal, spune liderul PNL Costel Barbu. Totodată, mai susține acesta, alianța care se va forma va asigura în Parlamentul României „tot concursul de care noul Guvern va avea nevoie pentru a așeza România pe drumul atragerii de investiții, al creșterii nivelului de trai și al dezvoltării sustenabile în toate județele țării”.

„Îmi pun toată încrederea în domnul Ludovic Orban și forțele politice de centru dreapta, care au câștigat alegerile, că vor începe, în foarte scurt timp, negocierile pentru formarea unei majorități parlamentare și vor stabili cât mai repede structura noului guvern, conform rezultatelor obținute în alegeri.

Timpul este foarte scurt, iar România nu își permite să mai piardă niciun minut. Sunt convins că președintele PNL, domnul Ludovic Orban, și liderii celorlalte partide vor negocia cu foarte multă înțelepciune și responsabilitate pentru a construi un guvern perfect funcțional care să continue susținut munca de un an de zile a guvernului liberal.

Este timpul ca interesele individuale, că sunt pesonale sau de partid, să pălească în fața interesului național, al României și românilor.

Alianța de dreapta, ce se va forma, va asigura în Parlamentul României tot concursul de care noul Guvern va avea nevoie pentru a așeza România pe drumul atragerii de investiții, al creșterii nivelului de trai și al dezvoltării sustenabile în toate județele țării.

Reconstrucția socială și economică a țării o începem de aici: majoritate absolută în Parlamentul României și un Guvern care acționează numai în beneficiul românilor”, transmite Costel Barbu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.