Politic

Costel Barbu: “PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare”

Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de președintele partidului, Ludovic Orban, transmite deputatul liberal Costel Barbu, care subliniază și că orice neînțelegere se poate rezolva “prin dialog, prin comunicare sinceră, în interiorul partidului”. Potrivit liderului liberal, principalul obiectiv al PNL este să asigure, alături de partidele din coaliția de dreapta, o “guvernare responsabilă, profesionistă și aplicată pe nevoile reale ale României și economiei naționale”. Mai mult, spune Costel Barbu, Ludovic Orban rămâne premierul care “și-a asumat responsabilitatea de a guverna o țară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populația cât și mediul de afaceri”.

“Principalul obiectiv al PNL este să asigure, prin majoritatea pe care o are în coaliția de dreapta, o guvernare responsabilă, profesionistă și aplicată pe nevoile reale ale României și economiei naționale.

Ludovic Orban rămâne Prim Ministrul care, în cea mai neagră și tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, și-a asumat responsabilitatea de a guverna o țară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populația cât și mediul de afaceri, reușind împreună cu echipa sa performanțe remarcabile, atât în domeniul sănătății cât și economic.

Ludovic Orban este președintele ales de Congres, care a preluat, în 2017 un PNL aflat în opoziție și l-a dus, în 2020, după o muncă incredibilă, înlăturând obstacol după obstacol, la guvernare, asigurându-i un mandat de 4 ani în care să-și consolideze poziția și să arate, prin aceeași eleganță și maturitate din ultimii 4 ani, că este partidul care poate onora încrederea pe care i-au dat-o românii în decembrie 2020. Este obligația noastră, a tuturor liberalilor, să continuăm, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, susținîndu-l cu toată hotărârea, proiectul liberal de reformare și modernizare a României.

Alături de Ludovic Orban, am simțit intensitatea fiecărei zile în care am mai câștigat o luptă cu boala ce acapara România, în care am ajutat antreprenorii să își salveze afacerile, în care am adus, prin proiectele deblocate, o rază de speranță în viața românilor și le-am redat încrederea în politica liberală.

Dragi colegi, dragi prieteni,

Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare, și suntem loiali Partidului Național Liberal.

Orice neînțelegere se poate rezolva prin dialog, prin comunicare sinceră, în interiorul partidului.

Trăim vremuri grele, în care avem nevoie de unitate și de solidaritate!”, este mesajul transmis de liderul PNL Costel Barbu.

One Comment

 1. Măi băieţi, dar fâstâciţi mai sunteți!
  Dacă vă mai fâstâciţi mult, in curând vă întrece Dragnea la reforme în partid.
  Putem intra în pâine sau ne jucăm să facem pe plac propagandei PSD…
  Rareș Bogdan, cine muncește 16 ore trebuie să fie șomer?
  Rareș Bogdan, cine nu muncește trebuie sa fie bugetar de lux?
  Hai, curaj, PNL, începutul e mai greu…restul sunt poveşti cu Bogdanei și Rareșei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.