Sport

Costel Barbu infirmă zvonurile – “Suhaia se înscrie în Liga a 4-a!”

suhaiaUna din cele trei echipe promovate la nivelul Ligii a 4-a despre care au apărut o serie de zvonuri, legate de o eventuală cedare a locului, este Tineretul Suhaia. Învingătoare categorică în seria a II-a, Liga a 5-a, echipa din Suhaia s-a reorganizat în această vară. În acest sens, fostul antrenor al echipei, Sică Toţe, a părăsit echipa – (cu destinaţia Dunărea Zimnicea), împreună cu alţi câţiva jucători, iar noul antrenor al echipei Tineretul va fi George Bobâltiu. De asemenea, în următoarea perioadă, primarul comunei Suhaia, împreună cu conducătorul echipei, Ludovic Năstase, se vor ocupa de documentaţia pentru transformarea echipei în club sportiv. Însă, cel mai important aspect pe care a ţinut să-l precizeze Costel Barbu, este acela că în următorul sezon al Ligii a 4-a, Tineretul Suhaia se va afla între competitoare.

Astfel, pentru a infirma zvonurile legate de o eventuală neînscriere în campionat a echipei din Suhaia, dar şi pentru a arăta că este în continuare preocupat de soarta fotbalului loca, primarul comunei Suhaia, Costel Barbu a ţinut să declare următoarele: “În primul rând, vreau să se ştie foarte clar, Suhaia se înscrie în Liga a 4-a, iar cei care credeau că nu vom juca în acest eşalon s-au înşelat! Vreau să precizez că, chiar dacă ne-am despărţit de antrenorul Sică Toţe şi de câţiva jucători, avem soluţii pentru a continua. Deja am stabilit care va fi antrenorul, este vorba de George Bobâltiu, avem şi câţiva jucători pe care i-am contactat, plus că sunt şi copiii din comună. Dar, în mod cert, atât eu, cât şi primăria locală, vom sprijini în continuare echipa comunei Suhaia”.

Legat de baza sportivă pe care ar urma să joace în următorul sezon nou-promovata Tineretul Suhaia, primarul Costel Barbu a confirmat faptul că echipa va juca pe terenul din localitate, însă a precizat că vor fi făcute unele investiţii atât la infrastructură, cât şi la gazonul terenului. “Vom face un tunel de protecţie, până la sala de sport, dar şi de suprafaţa de joc ne vom ocupa”, a mai spus primarul din Suhaia, care a ţinut să accentueze faptul că primăria locală a susţinut în mod direct echipa, prin plata baremurilor de arbitraj, dar şi prin asigurarea transportului jucătorilor la meciuri.

Să mai punctăm un aspect, oarecum inedit; deşi au trecut trei săptămâni de la încheierea campionatului, primarul Barbu intenţionează să organizeze o petrecere de final de sezon, în care să se serbeze promovarea, la care sunt invitaţi toţi cei care au pus umărul la reenirea fotbalului din Suhaia în Liga a 4-a.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.