Economie

Costel Barbu, candidatul PNL pentru Camera Deputaților: „Oamenii, bunăstarea și siguranța lor sunt priorități ale Guvernului Orban și ale mele”

Drumul European 70, care leagă Alexandria de București, va beneficia, în perioada următoare, de intervenții pe anumite zone, în afara localităților, pe care se produc de obicei blocaje, astfel încât să fie fluidizat traficul rutier, iar numărul accidentelor să fie redus. Lucrările de lărgire a Drumului European 70 au fost demarate luni, 21 septembrie, iar în mai puțin de o lună a fost turnat și primul strat de asfalt pe tronsonul de la ieșire din reședința de județ spre Vitănești, primul pe care s-a intervenit. După ce drumul a fost lățit cu jumătate de bandă, în prezent este turnat un nou covor asfaltic, iar la fel se va proceda și cu cealaltă bandă de mers, astfel că la finalizarea lucrărilor vor fi trei benzi de circulație, în loc de două.

„Tot timpul spun că oamenii, bunăstarea și siguranța lor sunt priorități ale Guvernului Orban și ale mele. Și nu sunt doar vorbe.

Vă invit să verificați, împreună cu mine, stadiul lucrărilor de modernizare a primei jumătăți din tronsonul Alexandria-ferma spre Vitanești, de pe drumul E70.

După ce drumul a fost lățit cu jumătate de bandă, acum se toarnă un nou covor asfaltic. La fel vom face și cu cealaltă bandă și vom avea trei benzi de circulație, în loc de două.

Lucrările vor fi finalizate, până la 25 noiembrie, și vom începe apoi să lucrăm la lățirea drumului până la centura localității Mihăilești. După sărbători, la anul, cu fondurile alocate de Guvernul Orban, vom începe și modernizarea celorlalte tronsoane”, spune secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

(Comandat de PNL Teleorman, cod AEP 11200025)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.