Politic

Costel Barbu, candidatul PNL pentru Camera Deputaților: „Guvernul Orban a alocat fondurile pentru Campania de plăți în avans pentru anul 2020”

91.08% dintre fermierii teleormăneni care au depus cereri unice de plată pentru campania agricolă din 2020 au primit banii în conturi. Informația a fost furnizată de Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, iar demnitarul mai spune și că, la nivel național, au fost autorizate la plată 686.214 de cereri, reprezentând 87% din numărul fermierilor eligibili pentru avans.

„Guvernul Orban a alocat fondurile pentru Campania de plăți în avans pentru anul 2020. În județul Teleorman au intrat deja, numai în ultima lună, 50,36 milioane euro, reprezentând plata avansului pentru cei 13.439 de fermieri care au depus la APIA cererile de plată. Mă bucur să anunț că în județul nostru 91,08% din numărul total de fermieri eligibili au primit avansul.

La nivelul întregii țări, APIA a anunțat că în perioada 16 octombrie-12 noiembrie 2020 au fost autorizați la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2020 un număr de 686.214 fermieri, reprezentând un procent de 87% din numărul fermierilor eligibili pentru avans”, transmite Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului și candidatul PNL pentru Camera Deputaților.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.