Politic

Costel Barbu, candidat PNL la Camera Deputaților: „PNL repară ce a distrus PSD! Guvernul Orban nu se joacă cu siguranța românilor”

A fost desemnat câștigătorul pentru finalizarea lucrărilor de construcție a variantei de ocolire a orașului Mihăilești, Giurgiu, iar în curând va fi semnat contractul, a anunțat secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu. Demnitarul a mai precizat și că, la un an de zile de la demararea lucrărilor, drumul, care va avea o lungime de 3,180 km, va putea fi inaugurat.

„O nouă veste bună: în curând, teleormănenii vor ajunge mai repede și în siguranță la București, pentru că începem construirea centurii orașului Mihăilești, din Giurgiu, în lungime de 3,180 km. Investiția, în valoare de 36.862.651,20 lei fără TVA, a intrat în linie dreaptă.

Câștigătorul pentru finalizarea lucrărilor de construcție a variantei de ocolire a fost desemnat și în cel mai scurt timp, semnăm contractul.

Peste un an de zile, de la începerea lucrărilor, vrem să inaugurăm un drum modern, iluminat, cu intersecții largi, care decongestionează circulația în zona Mihăilești și oferă siguranță și securitate tuturor participanților la trafic.

Realizarea variantei de ocolire va cuprinde următoarele lucrări: realizarea propriu-zisă a variantei de ocolire și modernizarea străzii Potcoavei; amenajarea intersecțiilor existente în cadrul proiectului (varianta de ocolire – km 21+200 al DN 6 – intersecție giratorie – km 24+800 al DN 6 – intersecție giratorie Strada Potcoavei, realizare de intersecții la nivel prin racordare simplă cu arc de cerc); realizare rețea de iluminat public; lucrări de siguranța circulației. Centura de ocolire a orașului Mihăilești este foarte așteptată de mulți ani de toți cei ce locuiesc în zonă, dar și de cei care o tranzitează, însă, PSD și-a bătut joc de toate speranțele și așteptările lor.

Ministrul PSD-ist al Transporturilor, Răzvan Cuc, a reziliat anul trecut, într-un acces teatral de teribilism de copil răsfățat, contractul de construire a acestui drum.

PNL repară ce a distrus PSD! Guvernul Orban nu se joacă cu siguranța românilor!”, este mesajul transmis teleormănenilor de secretarul general adjunct al Guvernului și, totodată, candidatul PNL la Camera Deputaților, Costel Barbu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.