Eveniment

UPDATE: Copilul a fost găsit de polițiști/Copil din Orbeasca, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea lui

UPDATE: În urma activitaților desfașurate, echipajul din cadrul Secției 2 de poliție rurală Nanov l-a depistat pe minor pe raza localitați Călinești. Acesta a fost predat familie și nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmite IPJ Teleorman.

Poliția Teleorman cere ajutorul populației pentru găsirea unui copil de 13 ani, din satul Lăceni, comuna Orbeasca, ce a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Potrivit IPJ Teleorman, oamenii legii au fost sesizați despre faptul că TÂMPU FLORIN nu a mai fost văzut din data de 11 iulie, ora 23.30.

Ultima dată când a fost văzut, copilul purta un tricou de culoare gri, pantaloni scurţi de culoare albastru închis cu două dungi albe pe lateral şi papuci din plastic, de culoare albastru închis.

Minorul are 1,40 m înălțime, aproximativ 40 de kg, păr negru‚ tuns scurt, ochi căprui, forma feţei ovală, urechi lipite/normale, bărbie rotundă și poartă ochelari de vedere.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407.166, 0247407006  – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.