Eveniment

Copiii din Teleorman şi Dolj au primit cadouri de la Agrinatura de sărbători

Agrinatura Group, companie de producţie agricolă şi furnizor important de materie primă pentru o gamă largă de producători şi procesatori de alimente la nivel european, ce are drept domeniu principal de activitate cultivarea cerealelor, şi-a continuat şi anul acesta obiceiul de a le dărui copiilor din judeţ cadouri de Moş Crăciun.

Astfel, în preajma sărbătorilor de iarnă, conducerea societăţii cu sediul la Nanov, a mers cu sute de pachete pentru preşcolarii şi şcolarii din unităţile de învăţământ din comunele teleormănene Crângu, Fântânele, Frumoasa, Furculeşti, Lisa, Piatra, Seaca şi Suhaia, precum şi din localităţile doljene Afumaţi, Bistreţ, Cioroiaşi, Galiciuica şi Perişor. Cei mici l-au primit cum se cuvine pe Moş Crăciun, cu multă voie bună şi bucurie, şi, pentru cadourile primite, i-au oferit acestuia un program artistic.

Acţiunea derulată de societatea teleormăneană este una obişnuită, conducerea Agrinatura mergând în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, în localităţile în care îşi desfăşoară activitatea, pentru a aduce bucurie în rândul copiilor. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. La cat jecmaneste pe țăranul roman…este praf in ochii! !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.