Eveniment

Control judiciar timp de 60 de zile pentru un bărbat din Alexandria pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Arme Exploziv și  Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, deține la domiciliul său o armă letală de vânătoare cu muniție aferentă.

Având în vedere acest aspect, miercuri, 30 martie, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Arme Exploziv și Substanțe Periculoase, fiind identificată, la imobilul bărbatului, o armă lungă, de vânătoare, cu țeavă lisa, de calibrul 12  precum și 88 cartușe de vânătoare.

Arma de vânătoare și cartușele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal privind nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar față de persoană s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv.

De asemenea, la data de 31 martie a.c., bărbatul  a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.