Eveniment

Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede

spitalul tbcVioleta Mocanu

După ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut joi, 27 noiembrie, percheziţii la Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, într-un dosar în care fostul prefect al judeţului Teleorman Teodor Niţulescu este suspectat de abuz în serviciu, conflict de interese şi efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea îndeplinită, este rândul corpului de control al Ministerului Sănătăţii să ia la bani mărunţi documentele instituţiei medicale. La Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, procurorii au căutat o serie de documente de la sfârşitul anului 2009.

Despre demersul ministerului pe care îl conduce, Nicolae Bănicioiu a declarat: „Vom trimite Corpul de control la Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, unde procurorii DNA fac cercetări, şi la Spitalul Municipal Oradea, unde procurorii DIICOT au făcut percheziţii la Secţia Oncologie. Echipele de control vor pleca la cele două unităţi sanitare săptămâna viitoare”.

One Comment

  1. Johny Marinecel

    Sa se faca DREPTATE!!!!NITZULESCU, FIERASCU, redeschide-tzi dosarul de la DNA(PNA) inchis de AMARIEI (anchetat impreuna cu „fratziorul” si el!!!)…Anchetatzi si judecatzi!!!!Nimeni sa nu scape!!!!Persoanele vinovate PEDEPSITE, pagubele recuperate!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.