Sport

Controale, controale… Curtea de Conturi verifică din nou clubul FCM Alexandria!

Unul din cele mai importante blocaje pentru sportul alexăndrean în ultimii ani l-a produs în vara anului 2015 un control al Curţii de Conturi Teleorman, care avea să ducă la stoparea finanţării către sportul local din parte municipalităţii pentru patru luni de zile. N-a trecut bine acel control, că, de câteva zile, un altul pare-se are loc la clubul FCM Alexandria. De fapt, acelaşi organism de control, Curtea de Conturi, înştiinţase anterior pe FCM Alexandria că urmează să efectueze o verificare a documentelor justificative ale clubului pentru anii anteriori! Ceea ce este curios în această privinţă, este “interesul” organelor de control pentru clubul de fotbal, cu mult mai mare decât pentru alte instituţii din viaţa socială. (B.Pană)

 

2 Comments

  1. Domnule Dragusin, (sper sa fiti cel real, adica primarul, ca aici se comenteaza sub tot felul de diminutive sau nume false)nu trebuie sa va surprinda aceasta reluare a verificarii,de aceeasi care au mai facut-o! Este posibil sa fi obtinut niscai informatii suplimentare de la cei care vor sa va defaimeze, iar echipa de control sa va demonstreze ca au avut dreptate!Si nu ma mira sa reuseasca in conditiile actuale cand sefii de la centru sunt cam plouati, ca sa fiu elegant in exprimare!

  2. Dragusin Victor

    Faptul ca echipa este reverificata, nu reprezintă o problema.
    Dar constatand ca echipa care verifica, este aceasi care a apreciat greșit ca finanțarea este nelegala, din punctul meu de vedere, nu este tocmai in regula!
    Voi studia dacă este legal ca aceasta echipa de auditori sa fie recuzata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.