Economie

Contracte semnate pentru Plan Urbanistic General în format digital în comunele Beuca și Nenciulești

Ministrul Cseke Attila a semnat 105 noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, în valoare totală de 146.919.256,20 lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 104 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au ca obiective atât realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și de planificare urbană, cât și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

La nivelul județului Teleorman, au fost semnate luni, 6 decembrie, contractele pentru proiectele depuse de Primăria Beuca – “Realizare Plan Urbanistic General-format GIS, în Comuna Beuca, judeţul Teleorman” și Primăria Nenciulești – “Actualizare și transpunere în format GIS al PUG, în comuna Nenciulești, județul Teleorman”, fiecare având valoarea de 689.178 lei plus TVA.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 946 de contracte de finanțare, în valoare de 7.138.813.573,46 lei, a precizat ministrul dezvoltării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.