Social

Consultații medicale gratuite pentru locuitorii din Putineiu, prin Caravana de Bine a Crucii Roșii Teleorman

Societatea Națională de Cruce Roșie din România continuă proiectul “Caravana de Bine”, demarat în luna februarie a anului 2022, proiect umanitar ce se adresează persoanelor nefavorizate. Sâmbătă, 25 martie, echipa de medici, asistenți medicali, voluntari și personal angajat al Crucii Roșii Teleorman va ajunge în localitatea Putineiu.

“Ne bucurăm să facem un anunț important pentru județul nostru. În data de 25 martie, Caravana de Bine a Crucii Roșii filiala Teleorman se va afla în localitatea Putineiu, la Școala Gimnazială din Putineiu. O echipă numeroasă de oameni inimoși din județul nostru: medici, asistenți medicali, voluntari și personal angajat al Crucii Roșii filiala Teleorman vor oferi locuitorilor din comunitatea Putineiu posibilitatea de a avea acces la consultații medicale gratuite pentru următoarele specializări: Cardiologie – EKG, Optometrie, Planificare familială, Măsurarea tensiunii arteriale, glicemiei, greutate, înălțime, IMC.

Caravana de Bine a Crucii Roșii Filiala Teleorman își propune să treacă în fiecare lună prin câte o comunitate din mediul rural unde să promoveze necesitatea efectuării de investigații medicale pentru depistarea precoce a bolilor cu incidență mare din țara noastră, cum ar fi bolile cardiovasculare, obezitatea și diabetul.

Oricine, copil, bătrân sau tânăr, poate beneficia de aceste investigații, pentru a depista din timp diverse boli care pun în pericol sănătatea. Vă așteptăm la Caravana de Bine!”, au transmis reprezentanții filialei județene a Crucii Roșii.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.