Politic

Consultare publică / Senatorul Dănuț Cristescu: “Am discutat cu cetățenii din Alexandria despre prioritățile noastre pentru relansarea României”

Ziua Uniunii Europene a fost marcată de social-democrații teleormăneni și printr-o consultare publică cu cetățenii din județ în privința Planului Național de Redresare și Reziliență. Printre participanții la acțiune s-a numărat și senatorul de Teleorman Dănuț Cristescu, care vorbește despre rolul esențial pe care-l are PNRR în ieșirea României din criza generată de pandemia de coronavirus, despre viitorul Uniunii Europene și le mulțumește locuitorilor din Alexandria care au participat la eveniment și și-au exprimat opiniile pe temele supuse dezbaterii.

“În data de 9 mai, aniversăm Ziua Uniunii Europene. În fiecare an, celebrăm această zi importantă a comunității europene, prin diverse evenimente. Anul acesta, accentul este pus pe viitorul Uniunii Europene și Planul Național de Redresare și Reziliență, care este esențial pentru repararea prejudiciilor create de criza dificilă cu care ne-am confruntat în ultimul an.

În acest sens, Partidul Social Democrat, împreună cu PES Activists, a organizat o consultare publică cu cetățenii în județul Teleorman, în dorința de a culege opiniile acestora în raport cu Planul Național de Redresare și Reziliență.

Alături de colegii parlamentari deputați ai PSD: Piper Savu Florin și Paul Stancu am discutat cu cetățenii din Alexandria despre prioritățile noastre pentru relansarea României cu bani europeni.

Un număr foarte mare de cetățeni și-au exprimat opiniile despre viitorul Uniunii Europene și Planul Național de Redresare și Reziliență.

Vă mulțumim tuturor!”, spune senatorul de Teleorman, Dănuț Cristescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.