Eveniment

Constantin Prezan – Mareşalul datoriei

DSCF1107Ioan DUMITRESCU

Joi, 11.12.2014, la Muzeul Judeţean Teleorman, a avut loc lansarea cărţii „Constantin Prezan – Mareşalul datoriei”, al treilea volum despre mareşali, scris de procurorul Dan Botez. La evenimentul respectiv au participat alături de autor şi primarul municipiului Victor Drăguşin, şi profesorul universitar Florea Firan, care a menţionat că este adeseori prezent în Alexandria, la fel şi fel de evenimente culturale, istorice, literare. Florea Firan a prezentat volumul respectiv, amintind şi despre tenacitatea procurorului Dan Botez care, în ultimii trei ani a lansat trei cărţi despre mareşali ai României. Dan Botez a intrat şi în catalogul publiciştilor la editura Scrisul românesc.

La rândul său, primarul Victor Drăguşin a menţionat faptul că cetatea pe care o păstoreşte este mândră de astfel de apariţii publicistice şi de astfel de autori, precum este procurorul Dan Botez.

Unul dintre martorii mareşalului Constantin Prezan la evenimentul lansării cărţii lui Dan Botez a fost însăşi nepoata mareşalului, Olga Macarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.