Sport

Constantin Berechet a părăsit postul de director – Elena Vlad urmează să fie instalată la DJST Teleorman

De două zile, în sportul teleormănean se vorbeşte despre schimbările care au loc la nivelul structurilor deconcentrate, respectiv Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi CS Teleorman Alexandria. Cu toate că în urmă cu ceva timp se spunea că directorul Constantin Berechet “se cramponează” de scaun, iată că ultimele veşti dau ca sigură demisia directorului de la DJST. În acest sens, directorul CSS Roşiorii de Vede, Liviu Nanu, coleg în cadrul clubului cu Constantin Berechet, a precizat faptul că “domnul Berechet revine la clubul nostru, deoarece se pare că şi-a prezentat demisia din funcţia de la Direcţie. Postul său în interiorul clubului a fost blocat pe perioada cât a ocupat acea funcţie, conform legii, iar acum poate reveni”.

Odată cu această demisie, se poate spune că reorganizarea sportului la nivel local, anunţată de noul ministru al sportului şi tineretului, Nicolae Bănicioiu, poate începe. Iar anunţata instalare a Elenei Vlad (membru al PNL) pentru postul de director al DJST Teleorman se poate oficializa.

 

La CST Alexandria nu este nici o noutate

Despre cealaltă structură sportivă subordonată Ministerului Tineretului şi Sportului, CS Teleorman Alexandria, nu s-a auzit nimic, deocamdată (n.r. până marţi, 22 ianuarie a.c.). Directorul în exerciţiu, Laurenţiu Florea, pare să-şi vadă liniştit de treabă, deşi ceva discuţii pentru un eventual succesor au apărut. Astfel, în pole-position pentru funcţia de director la CST se aude că ar fi Emanoil Stoica (membru al PSD), cu toate că un alt nume vehiculat ar fi fost Gabriel Lungu. Totuşi, anunţata (previzibila) schimbare a directorului de acolo pare o chestiune de zile.

Bogdan Pană

One Comment

  1. Ion Popescu

    Ba da pe astea i-a facut alde masa directori?Lasa-l drakului de partid ,ce au facut astea cand au mai fost? Lasati tineretul sa creasca si sa se afirme,ce sunteti nebuni?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.