Economie

Consiliul local Zimnicea a aprobat predarea Cinematograful Unirea către Compania Naţională de Investiţii, pentru reabilitare şi modernizare

Consiliul Local al orașului Zimnicea, întrunit în ședință ordinară miercuri, 28 iunie, a aprobat predarea către Compania Națională de Investiții a Complexului Cinematografic Unirea din orașul Zimnicea, în vederea reabilitării şi modernizării, urmând ca, în perioada următoare, să fie încheiat şi protocolul de predare-primire a amplasamentului obiectivului, informează Primăria.

„Urmare a preluării amplasamentului, Compania Națională de Investiții va achiziționa Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție împreună cu studiile suport necesare aprobării investiției în Comisia Tehnico – Economica a Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Odată cu avizul comisiei se va trece la achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor. La finalizarea lucrărilor obiectivul va fi predat Primăriei orașului Zimnicea pentru redarea în circuitul cinematografic”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Zimnicea.

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat cu unanimitate de voturi de Consiliul Local Zimnicea, se aprobă asigurarea finanţării de către Consiliul Local al oraşului Zimnicea a cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi (electrică, apă, canal, gaze naturale etc.). Totodată, Consiliul Local al oraşului Zimnicea, se obligă să asigure, în condiţiile legii, suprafeţele de teren necesare pentru depozitarea şi organizarea şantierului, iar după predarea amplasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioadă de minim 15 ani. (Violeta Mocanu)

 

One Comment

  1. In sfarsit … sunt plecat de mai bine de 10 ani din Zimnicea si stiu ca nu mai mergea cinematograful,era o ruina.

    Ma bucur pt comunitatea zimniceana pt decizia luata!

    Spor la treaba!

    Multam pentru stire 🙂

    Adrian la http://Salut-Zimnicea.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.