Social

Consiliul Local Roșiorii de Vede susține proiectul “IDEO-IDEIS – Capsule de teatru și revelații”

Consiliul Local al municipiului Roșiorii de Vede a aprobat proiectul de hotărâre privind “aprobarea Parteneriatului cu Asociația URBANIUM în vederea depunerii spre finanțare la AFNC în sesiunea II/2021, secțiunea Educație prin cultură, a proiectului IDEO-IDEIS – Capsule de teatru și revelații”.

Având în vedere parteneriatul realizat recent, scopul acestuia întrunește cerințele Administrației Fondului Cultural Național pentru finanțarea proiectelor și programelor culturale. Conform datelor oferite de AFCN, suma maximă, “care poate fi solicitată pentru un proiect” din secțiunea Educație prin cultură este de 70.000 lei, având totodată bugetul total de 1.400.000 lei pentru această secțiune.

Conform raportului întocmit de Carmen Tetici, Direcția Arhitect Șef, și Andrei Pompilia, inspectorul de la Serviciul Achiziții și Managementul Proiectelor, finanțarea acestui proiect “va contribui la implicarea în activitatea culturală a adolescenților selectați, dar și a comunității noastre în general”.

În același raport sunt prezentate și obligațiile partenerilor. În ceea ce privește partenerul UAT Municipiul Roșiori de Vede, acesta este obligat atât “să sprijine Organizatorul în diseminarea informațiilor despre proiect în liceele de pe raza orașului”, cât și “să asigure, în măsura posibilităților, spațiile necesare pentru defășurarea atelierelor”.

Pe de altă parte, Organizatorul Asociația URBANIUM trebuie “să comunice susținerea Partenerului în toate materialele promoționale și de presă, legate de proiect”, dar și “să implice în desfășurarea proiectului minim 30 de adolescenți de pe raza orașului Roșiorii de Vede”.

De asemenea, tot ei susțin că parteneriatul “stabilește modalitățile de cooperare în vederea organizării și desfășurării proiectului/programului cultural în perioada 01.07.2021 – 15.12.2021”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.