Politic

Augustin Ioan şi Gică Anghel, în cărţi pentru funcţiile de viceprimari ai Municipiului Alexandria

Marţi, 21 iunie, cei 21 de consilieri locali aleşi de alexăndreni la scrutinul de pe 5 iunie vor fi validaţi în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului local al Municipiului Alexandria, conform Ordinului nr. 307/17.06.2016 al Prefectului Judeţului Teleorman.

În urma scrutinului pentru alegerile locale, Victor Drăguşin a obţinut 61,8% din voturile alexăndrenilor care au trecut pe la urne, câştigând astfel cel de-al treilea mandat la cârma municipiului Alexandria, PSD Alexandria şi-a adjudecat 14 mandate de consilieri locali din totalul de 21, în timp ce PNL a obţinut 7 mandate de consilieri locali.

Rămâne însă de văzut în ce măsură, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local Alexandria, primii 14 candidaţi PSD de pe listă şi primii 7 candidaţi PNL îşi vor lua mandatele în primire sau listele vor suferi modificări.

De asemenea, având în vedere faptul că două treimi din mandatele de consilieri au fost obţinute de PSD, şi cele două posturi de viceprimar al Municipiului Alexandria vor reveni tot PSD, favoriţi pentru preluarea celor fouă funcţii fiind Augustin Ioan, în prezent subsecretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, şi Gică Anghel, în prezent pensionar. (Violeta Mocanu)

 

2 Comments

  1. observator

    Nu-i mai vaicariti pe PNL-isti ca si PSD-ul isi cam bate joc de electorat venind in Consiliu cu aceleasi batranituri inculte uitand ca „strada” cere schimbarea!Bine spunea marele Caragiale prezent si in timpurile noastre, citez cu aproximatie, daca nu se schimba tot, macar prin punctele esentiale,incheiat citatul.Si sa nu uite ca mai exista o runda de alegeri in toamna!

  2. Alexandru

    Titirisca-valutist batran, Partzulescu-analfabet perpetuu, iata unde s-a ajuns cu mascarici ca voi in fruntea PNL!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.