Politic

Consiliul Local Alexandria s-a întrunit în prima şedinţă ordinară după alegeri

Cu o ordine de zi stufoasă, 19 din cei 21 de consilieri locali componenţi ai Consiliului Local Alexandria s-au întrunit miercuri, 13 iulie, în prima şedinţă ordinară, după alegerile locale de la începutul lunii iunie. Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, aflat la al treilea mandat în fruntea administraţiei locale, secondat de viceprimarii Augustin Ioan şi Gică Anghel, a prezentat ordinea de zi, care a fost mai apoi supusă dezbaterii şi votului de către Ionuţ Neacşu, consilierul ales preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni.

De la şedinţă au lipsit doi consilieri locali ai PNL, respectiv Cătălin Dumitraşcu şi George Drăghici, în ceea ce-l priveşte pe cel din urmă fiind pus pe ordinea de zi şi un proiect de hotărâre privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier.

Şi, dacă pentru o parte dintre consilierii prezenţi în sală, şedinţa Consiliului Local n-a fost nici pe departe o noutate, alţii, printre Augustin Ioan, Epure Haralambie, Claudia Modrigală, Gigi Nădrag sau Cătălin Preda, au ridicat pentru prima dată mâna pentru a vota proiectele de hotărâre propuse pe ordinea de zi. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.