Politic

Consiliul Local Alexandria s-a întrunit în şedinţă ordinară, ultima din anul 2015

Joi, 17 decembrie, Consiliul Local al Muncipiului Alexandria s-a întrunit în şedinţă ordinară şi, cum a fost ultima din acest an, atmosfera a fost una de sărbătoare, cu podoabe de Crăciun şi colinde. Cu o ordine de zi bogată, cei 19 consilieri prezenţi la şedinţă, cuprinşi de atmosfera de sărbătoare, au dat la o parte, cel puţin pentru câteva zeci de minute, rivalităţile politice, astfel că discuţiile aprinse care au făcut de-a lungul timpului parte din şedinţele Consiliului Local s-au domolit în ultima întâlnire a consilierilor pe anul 2015 şi au luat forma unor comentarii cuminţi.

Astfel, deşi numărul proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi a fost unul destul de mare, acestea au fost dezbătute şi votate succint, fără prea mari discuţii. Au fost adoptate astfel, printre altele, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alexandria şi al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Alexandria, pe anul 2016, proiectul de hotărâre cu privire la organizarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Alexandria pentru anul şcolar 2016-2017, proiectul de hotărâre cu privire la repartizarea unor locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, rămase disponibile în municipiul Alexandria, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea regulamentului privind asocierea municipiului Alexandria, prin Consiliul Local al municipiului Alexandria, cu structurile sportive din municipiul Alexandria pentru sprijinirea financiară de la bugetul local al unor activităţi desfăşurate de acestea. De asemenea, au fost rectificate bugetele de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 pentru SC TR ADMINISTRARE IMOBILE SRL, SC SERVICIUL SANITAR-VETERINAR SRL, SC TRANSLOC PREST SRL şi SC PRIMALEX PROIECT TEL SRL şi a fost dezbătut şi votat şi proiectul cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Cinematografului 2D-3D din Casa de Cultură a municipiului Alexandria.

Tot la şedinţa de final de an au votat consilierii locali şi proiectele de hotărâre cu privire la aprobarea documentaţiei tehnico-economice la obiectivele de investiţii “Amenajare grup sanitar public zona Parc Cinematograf” şi “Amenajare grup sanitar public zona Parc CEC Prefectură”. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. guzganul rozaliu

    Asta e locul unde vine si Lisandru Iliescu sa va spuna cum si-a tras o muiere mai tanata cu 30 ani si va fi tata sau tata mare la 65 ani dupa ce a avut o muiere hidoasa dar cu multi bani si functii. Nu-l controleaza nimeni cum risipeste banii bietilor oameni ce platesc taxe si impozite ? toti o apa si-un pamant. PNL , PSD aceeasi mizerie .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.