Sport

Consiliul local Alexandria s-a asociat (din nou) cu karatiştii de la Kanazawa

La şedinţa de Consiliu local de acum câteva zile, desfăşurată la Alexandria, unul din proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a fost asocierea cu clubul Kanazawa Alexandria, care are obiect de activitate karatele. Scopul asocierii respective îl constituie susţinerea karate-ului la nivelul municipiului, mai ales că între cele două structuri a mai existat în anii trecuţi un parteneriat în acest sens.

La fel ca toate celelalte proiecte de hotărâre supuse votului consilierilor alexăndreni, asocierea cu clubul de karate Kanazawa a trecut fără probleme, în unanimitate.

Clubul Kanazawa Alexandria a apărut la nivel local în primii ani de după Revoluţie (mai exact în 1992), iar promotorul acestuia, care este şi antrenorul sportivilor, Ionel Ganea, s-a remarcat în mod deosebit prin rezultatele obţinute, atât ca antrenor, cât şi ca sportiv. În cursul anului 2012, sportivii din cadrul clubului Kanazawa Alexandria s-au evidenţiat prin rezultatele obţinute pe plan naţional sau internaţional, însă cel mai bun sezon se poate spune că a fost anul 2011, când sportivul anului (Sorin Burtan) a fost de la Kanazawa, iar clubul, per ansamblu, s-a clasat pe locul 2 la nivelul cluburilor teleormănene (în ierarhia anuală a Direcţiei judeţene pentru Sport şi Tineret).

În privinţa asocierii cu clubul de karate Kanazawa Alexandria, Consiliul local a aprobat asocierea pentru o perioadă de trei ani, însă acest lucru n-a putut fi confirmat de preşedintele clubului, Ionel Ganea. Întrebat despre parteneriatul respectiv, conducătorul clubului Kanazawa s-a arătat intrigat de interesul faţă de asocierea respectivă. El a confirmat faptul că n-a fost prezent la şedinţa  Consiliului local, dar nici n-a putut preciza pe ce perioadă s-a stabilit asocierea respectivă. O întrebare se pune, referitor la această “doză mare de suspiciune” a lui Ionel Ganea: care ar fi fost răspunsul acestuia, dacă nu s-ar fi încheiat asocierea respectivă cu Consiliul local?!

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.