Politic

Consiliul Local al orașului Zimnicea cotizează 40.000 lei pentru ADI Managementul Deșeurilor Teleorman

Consiliul Local al orașului Zimnicea a aprobat, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre privind “aprobarea contribuției sub forma de cotizație a orașului Zimnicea, prin Consiliul Local al orașului Zimnicea, în calitate de membru asociat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deșeurilor Teleorman, pentru anul 2021”.

Pentru acest an, valoarea cotizației este la fel ca anul trecut – 40.000 de lei. Fiind membru-fondator al ADI Managementul Deșeurilor Teleorman, Consiliul Local al orașului Zimnicea are obligația de a finanța anual asociația pentru funcționarea acesteia.

Orașul Zimnicea, prin Consiliul Local al orașului, în asociere cu Consiliul Județean Teleorman și Consiliile locale Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele și Videle au înființat ADI Managementul Deșeurilor Teleorman cu scopul de a furniza în comun serviciile “de salubrizare pe raza de competență a unităților administrativ-teritoriale membre, precum și realizarea în comun a unor proiecte de investiții”.

Pe 14 mai 2009, Consiliul Județean Teleorman a aprobat proiectul de hotărâre, privind înființarea Asociației. Inițial, patrimoniul asociației era de 20.600 lei, dintre care 5000 lei reprezentau contribuția județului Teleorman, potrivit raportului întocmit pe această temă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.