Eveniment

Consiliul Județean Teleorman alocă 300.000 lei pentru reabilitarea Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Țigănești

“Există o solicitare a Inspectoratului de Poliție Județean, o solicitare către Primăria din localitatea Țigănești, prin care solicită punerea la dispoziție a unui spațiu în care să își desfășoare activitatea Secția de Poliție Rurală nr. 1, secție care deservește 6-7 localități din zonă. Sunt vreo 18.000 de cetățeni care vor fi deserviți de această secție”, declară Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman.

Astăzi, în cadrul unei declarații de presă susținută după ședința ordinară a Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea a discutat despre fondurile acordate pentru reabilitarea Secției de Poliție nr. 1 din localitatea Țigănești.

“Sigur că s-a identificat această clădire, dar necesită anumite lucrări de reparații… necesită a fi reabilitată și modernizată pentru ca cei care își desfășoară activitatea în cadrul acestei secții, să o poată face în condiții normale. Acesta este motivul pentru care s-au acordat cei 300.000 de lei pentru a fi făcute aceste lucrări de reparații la această clădire, în care urmează să funcționeze Secția de poliție rurală nr. 1”, declară Adrian Gâdea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.