Economie

Consiliul Județean Teleorman a primit 2 milioane lei pentru plata facturilor PNDL

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 56.537.732,19 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 79 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 5.205.445,56 de lei pentru 9 obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 51.332.286,63 de lei pentru 70 de proiecte.

Suma de 2.010.221,91 lei a fost virată către Consiliul Județean Teleorman pentru achitarea facturilor aferente investițiilor realizate prin PNDL.

În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Programe de Finanțare/Programe naționale finanțate din bugetul de stat/Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.