Eveniment

Consiliul Județean Teleorman a demarat procedura pentru achiziționarea unui aparat medical pentru depistarea noului coronavirus

În contextul evoluției situației epidemiologice determinată de răspândirea COVID-19, care a condus la declararea stării de urgență pe teritoriul României pentru 30 de zile, printre măsurile adoptate de Consiliul Județean Teleorman prin Spitalul de Urgență Alexandria, se regăsește achiziționarea unui echipament de depistare rapidă a  virusului SARS-CoV-2 la persoanele pentru care se recomandă aceste teste.

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Cristescu Ionel Dănuț, asigură cetățenii că s-au luat toate măsurile corespunzătoare pentru aducerea primului aparat medical (PCR Real Time) care depistează noul coronavirus, procedura de achiziție fiind deja demarată. În prezent, sunt amenajate spațiile cu circuitele corespunzătoare, iar personalul medical care va lucra cu aceste echipamente speciale este instruit corespunzător pentru a face față cu bine situației nou create.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/piata-centrala-strazile-si-cartierele-dezinfectate-zilnic-in-alexandria/

Totodată, le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Alte decizii, precum și alte date de interes, vor fi aduse la cunoștința cetățenilor în cel mai scurt timp.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.