Politic

Consiliul Judeţean s-a întrunit în ultima şedinţă ordinară înainte de alegeri

Luni, 30 mai, Consiliul Judeţean s-a întrunit în ultima şedinţă ordinată înaintea alegerilor locale, în urma cărora componenţa forului judeţean se va schimba, pe ordinea de zi fiind trecute zece proiecte de hotărâre.

Astfel, în cadrul întâlnirii, consilierii judeţeni au dezbatut şi votat Proiectul de hotărâre pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Judeţean Teleorman nr. 45 din 21 mai 2001, cu modificările şi completările ulterioare, Proiectul de hotărâre privind aprobarea prelungirii perioadei de închiriere a unor spaţii, pentru partide politice,  Proiectul de hotărâre privind darea în administrare Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, a unor spaţii proprietate privată a judeţului, Proiectul de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie al bugetului propriu al judeţului Teleorman, pe anul 2015, Proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Teleorman nr. 72 din 25 aprilie 2016, Proiectul de hotărâre pentru modificarea anexelor nr. 1 şi nr. 3 la Hotărârea Consiliului Judeţean Teleorman nr. 156 din 29 octombrie 2015 şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Judeţean Teleorman. De asemenea, cu unanimitate de voturi, au fost adoptate şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea Monografiei economico-militare a judeţului Teleorman, ediţia 2016, Proiectul de hotărâre privind atribuirea în folosinţă gratuită a unor echipamente şo bunuri specializate, proprietate privată a Judeţului Teleorman, achiziţionate prin proiectul Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră şi Proiectul de hotărâre privind includerea în domeniul privat al Judeţului Teleorman a unor echipamente şi bunuri specializate achiziţionate în cadrul proiectului Îmbunătăţirea managementului situaţiilor de urgenţă în regiunea transfrontalieră.

Şi, cum a fost ultima şedinţă în formula actuală, cei mai mulţi dintre consilierii judeţeni nemaifigurând pe listele de candidaturi pentru localele de pe 5 iunie, întâlnirea s-a încheiat cu o fotografie de final, pentru care stânga şi dreapta din judeţ şi-au dat mâna. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.