Politic

Consiliul Județean a aprobat modificarea organigramelor a două spitale din județ

Trei proiecte de hotărâri au fost trecute pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Teleorman de joi, 20 mai, între acestea și cel privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, proiect care a mai făcut obiectul discuțiilor și în precedentele ședințe ale forului de decizie județean. Și, dacă până acum a fost respins, motivul invocat de consilierii PNL care au votat, de fiecare dată „împotrivă”, fiind unele „semne de întrebare”, de această dată pare că liberalii s-au lămurit, așa că proiectul a fost adoptat și nu oricum, ci cu unanimitate de voturi.

Tot cu unanimitate de voturi a fost adoptat și Proiectul de hotărâre pentru modificarea anexelor nr. 1 şi nr. 2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Teleorman nr. 188 din 22 decembrie 2015, privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Spitalului de Psihiatrie Poroschia, cu modificarile şi completările ulterioare.

În aceeași ședință, aleșii județeni au adoptat, tot cu unanimitate de voturi, și Proiectul de hotărâre privind constituirea comisiei de evaluare finală, a comisiei de soluționare a contestațiilor şi aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării finale a managementului Muzeului Județean Teleorman — instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman.

Ședința forului de decizie s-a desfășurat în sistem de videoconferință prin intermediul aplicației ZOOM, iar în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ au fost președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea, vicepreședinții liberali ai instituției, Adrian Florescu și Raluca Fedeleș, și o parte a aleșilor județeni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.