Politic

Consilierul local Gabriel Bulumac, acuzații grave la adresa primarului Drăgușin și a apropiaților acestuia: “Soții Teodorescu, finii preferați ai actualului primar, nu se dezmint și se îmbuibă iarăși din vistieria orașului!”

Cunoscut pentru luările de poziție critice la adresa conducerii Primăriei Alexandria și pentru dezvăluirile făcute, de când a preluat mandatul de consilier local al municipiului Alexandria, Gabriel Bulumac a lansat o nouă acuzație cu puternic iz de ilegalitate. Recent, pe pagina sa de socializare, a apărut o postare care devoalează încă o situație de genul celei de la Centrul Cultural Teleorman. În speța de față, este vorba de cunoscuții fini ai primarului Victor Drăgușin.

“Soții Teodorescu, finii preferați ai actualului primar, nu se dezmint și se îmbuibă iarăși din vistieria orașului, așa cum ne-au obișnuit deja!

De-a lungul timpului, presa a relatat pe larg despre beneficiile pe care le-au avut în urma acestei relații NAȘ-FINI, dar ultima trăznaie este specifică lăcomiei și corupției la care poate ajunge o instituție condusă de o veșnicie de același personaj.

După ce că NAȘUL i-a angajat și i-a promovat, în decursul timpului, pe amândoi finii pe funcții bine plătite:

– Teodorescu Cristina-Ionela (fina)- Director cabinet la Compartimentul Cabinet Primar (NAȘU) cu salariu de 14.747 lei

– Teodorescu Constantin Octavian (finu) – Director la SC Piețe și Târguri Alexandria cu salariu de 9360 lei, iată că ei nu sunt mulțumiți!

Partea uluitoare abia acum vine!

Pentru că nu era suficient, NAȘUL i-a mai făcut finului încă un contract de 160 ore/lună – 8 pe pe zi la Primăria Alexandria, unde mai ia încă 4.419 lei.

Săracul băiat lucrează 16 ore pe zi!

Uluitor ce putere de muncă pentru finul Octavian, să lucreze atât de mult zilnic! Mai că îți vine să vomiți! EVIDENT că NU lucrează 16 ore pe zi!

Mulțumesc tuturor colaboratorilor mei din primăria Alexandria, ei mă ajută să demasc aceste personaje care se îmbuibă din banii orașului. Sunt mulți angajați de bună credință în primărie, iar ei sunt sătui de acești parveniți lacomi, precum și de personajul care conduce instituția de atâta amar de vreme! Nu aș fi aflat singur acest aspect, pentru că era bine camuflat: un contract este pe numele TEODORESCU Constantin Octavian, iar cel de-al doilea pe TEODORESCU Octavian, dar este vorba despre aceeași persoană. Să nu bată la ochi!

Îl somez pe această cale să-și dea demisia de onoare, dacă are așa ceva! Bine ar fi să își dea demisia toți trei, adică și NAȘUL și FINII!

Sunt curios dacă preia știrea aceasta, noua pagină de știri Antena 3 Alexandria!”, scrie consilierul Gabriel Bulumac.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.