Politic

Consilierul județean Eugen Ovidiu Vlad (PSD) s-a supărat pe secretarul județului Silvia Oprescu: “Face favoruri consilierilor liberali”

În ședința Consiliului Județean Teleorman de vineri, 4 martie, unul dintre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a vizat desemnarea membrilor Comisiei de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al județului pentru activitatea desfășurată în anul 2021. Propunerile pentru această comisie – Raluca Fedeleș și Florin Titirișcă – au venit din partea consilierilor liberali, care, de altfel, au fost și aprobate prin votul final.

Însă, la acest proiect de hotărâre, consilierul județean social-democrat cu multe mandate și experiență la activ Eugen Ovidiu Vlad a avut câteva obiecțiuni legate de activitatea secretarului general al județului, Silvia Oprescu, cu la fel de multă vechime și experiență pe funcție.

Astfel, Eugen Ovidiu Vlad consideră că “de 1 an, doamna secretar face favoruri consilierilor județeni liberali și aș fi vrut să mă chemați și pe mine când se face evaluarea activității domniei sale. După părerea mea, multe dintre propunerile și proiectele domniilor lor (n.r. – liberalilor) au primit niște ok-uri pe care n-ar fi trebuit să le primească. Dacă vreți, putem să discutăm mai departe, dar nu e cazul acum. N-aș vrea să intru în amănunte, dar am această rugăminte, să mă chemați și pe mine, să mai stau și eu de vorbă cu doamna secretar, ca să ne spunem și noi părerea”.

La rândul ei, Silvia Oprescu, secretarul general al județului Teleorman, a răspuns: “Domnule Vlad, știți că vă respect foarte mult și apreciez opiniile dumneavoastră, chiar dacă uneori au fost critice la adresa mea. Vreau însă să precizez un lucru și să-i asigur atât pe consilierii PSD, cât și pe cei PNL, că în activitatea pe care o desfășor, întotdeauna am manifestat obiectivitate și imparțialitate politică, asigurând respectarea legalității în toată activitatea”. Aceasta a mai precizat că, în cazul în care există suspiciuni că anumite hotărâri au fost adoptate fără respectarea legii, există posibilitatea acținilor în instanță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.