Politic

Consilierul judeţean Dorin Stanca şi-a dat demisia

DSCF8025Carmen Dumitrescu

Componenţa Consiliului Judeţean Teleorman este din nou pe punctul de a se modifica. Şi asta se întâmplă într-un moment în care, oricum, problema structurii forului decizional nu este încă rezolvată, identitatea unuia dintre vicepreşedinţii consiliului judeţean nefiind încă certă. Desigur, şi această situaţie va fi soluţionată foarte curând, pe lista posibilelor variante aflându-se atât consilierul judeţean Nela Ţigăneşteanu, cât şi consilierul judeţean, Cristiana Alcea.

În cadrul celei mai recente întâlniri a consilierilor judeţeni s-a aprobat un proiect de hotărâre în care era stipulată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean al lui Stanca Dorin.

Se pare că acesta şi-a dat recent demisia din funcţia de consilier judeţean, în cererea de demisie anexată hotărârii nefiind precizat şi motivul care a stat la baza acestei decizii. Cererea a fost înaintată Consiliului Judeţean Teleorman la data de 1 aprilie, fapt ce a determinat necesitatea ca forul decizional să constate încetarea mandatului consilierului judeţean menţionat.

Dorin Stanca a intrat în componenţa consiliului judeţean cu sprijinul Uniunii Social Liberale, acesta fiind liberal. Astfel, în urma declarării vacante a funcţiei de consilier judeţean se vor face şi demersurile necesare în vederea validării următorului candidat supleant înscris în lista de candidaţi depusă de Uniunea Social Liberală, cu respectarea prevederilor Legii 67 din 2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale. În scurt timp, următorul supleant îşi va intra în atribuţii, completând astfel componenţa Consiliului Judeţean Teleorman, componenţă aflată în perpetuă modificare, jocurile politice fiind încă foarte vii la nivel judeţean.

One Comment

  1. Dorin STANCA, un MARE CARACTER!!!!O MARE PERSONALITATE a lumii contemporane!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.