Politic

Consilierul judeţean Cătălin Burcescu şi-a dat demisia din PNL şi a trecut la ALDE

Cătălin Burcescu, consilier judeţean ales pe listele PNL la alegerile din 2016, şi-a dat demisia din partid şi a făcut trecerea la ALDE, „singurul partid liberal”, după cum chiar acesta spune, prezentarea oficială fiind făcută de preşedintele ALDE Teleorman, deputatul Calotă Florică Ică, în cadrul unei conferinţe de presă vineri, 8 iunie.

„Începând de ieri (n.r. joi, 6 iunie), avem un nou coleg, pe Cătălin Burcescu căruia îi urez bun venit în rândurile noastre şi pe care îl asigur că vine într-o familie, într-un partid unit, în care nu sunt lupte interne şi nu sunt probleme. După cum ştiţi, ALDE a crescut la nivel naţional şi sper ca, în următoarea perioadă, şi noi în Teleorman să reuşim să depăşim PNL. Nu este un caz singural Cătălin Burcescu, din discuţiile purtate în ultima perioadă cu foşti colegi liberali pot să vă spun că vor mai fi multe alte veniri  în rândurile ALDE”, a spus preşedintele ALDE Teleorman, deputatul Calotă Florică Ică.

Fostul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai TNL şi-a motivat trecerea la ALDE prin „neînţelegerile existente în Partidul Naţional Liberal, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean”.

„Fac politică de aproape 11 ani, am fost membrul unui singur partid şi niciodată nu m-am abătut stânga-dreapta. Am participat la toate acţiunile politice ale partidului din care am făcut parte până ieri, dar văzând lucrurile care se întâmplă în ultima perioadă, certurile interne, atât la nivel judeţean, cât şi naţional, am luat decizia de a părăsi PNL şi de a mă alătura ALDE. Nu a fost o decizie uşoară este greu să pleci după 11 ani în acelaşi partid, însă sunt convins că am luat decizia corectă”, a declarat Cătălin Burcescu.

În organizaţia judeţeană a ALDE Teleorman, Cătălin Burcescu va primi una dintre funcţiile de vicepreşedinte, a precizat deputatul Calotă Florică Ică.

Prezent la conferinţa de presă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Virgiliu Cocoşilă a declarat că discuţii cu fostul membru PNL Cătălin Burcescu au existat încă de la preluarea mandatului de consilier local.

„I-am spus încă de acum doi ani că îl aştept în rândurile noastre. Şi, iată, îl avem în rândurile noastre”, a spus Virgiliu Cocoşilă.

Pentru noua sa calitate, cea de membru ALDE, Cătălin Burcescu a declarat că şi-a stabilit drept obiectiv obţinerea unui rezultat foarte bun la alegerile următoare. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Pingback: The EPO’s Overseer/Overseen Collusion — Part XXIV: The Balkan League – Romania | Techrights

  2. A fugit la oratorul Demostene (calota)

  3. Naparcile…dau fuga la ciolan…🤣🤣🤣

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.