Politic

Consilierii judeţeni validează mandatele supleanţilor Claudiu Mihalcea (PSD) şi Bogdan Cocu (PNL)

Consiliul Judeţean a rămas în formulă incompletă după ce consilierii judeţeni au luat act, în şedinţa ordinară de luni, 28 noiembrie, de încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţan al social-democratului Gabriel Crîngeneanu. De asemenea, trecerea liberalului Mihai Ştefan la ALDE a dus la pierderea mandatului obţinut de acesta cu sprijinul PNL, astfel că şi aripa liberală din Consiliul Judeţean a rămas incompletă.

În acest sens, în şedinţa extraordinară programată să aibă loc vineri, 9 decembrie, pe ordinea de zi figurează şi proiectul de hotărâre privind validarea mandatelor unor consilieri judeţeni în Consiliul Judeţean Teleorman. Concret, este vorba de Claudiu Mihalcea (PSD) şi Bogdan Cocu (PNL), supleanţi pe listele de candidaturi ale social-democraţilor şi liberalilor din judeţ la alegerile locale de pe 5 iunie.

O primă modificare a componenţei Consiliului Judeţean a venit pe 26 iulie, odată cu demisia consilerului judeţean ALDE Alina Caţan. În locul acesteia, din partea formaţiunii politice a fost validat inginerul Florin Marian Vida, supleant pe lista de candidaţi ALDE la scrutinul de pe 5 iunie. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. ali baba si hotii

    corabia PNL ia apa cu ghiotora . ce mai asteapta sobolanul ILIESCU de la rosiori daca si ala de se poza cu ministrul sanatatii liberal a spalat putina si a trecut la ALDE (E vorba de Alexe Tuciurescu pus pampalau sef la Spital ).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.