Politic

Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă ordinară/ Pe ordinea de zi, aprobarea cotizaţiei la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, pentru anul 2018

Consiliul Judeţean se întruneşte în şedinţă de lucru miercuri, 30 mai, pe ordinea de zi fiind trecute nouă proiecte de hotărâre, printre care şi proiectul de hotărâre privind aprobarea contribuției sub formă de cotizație a județului Teleorman prin Consiliul Județean Teleorman, în calitate de membru asociat la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, pentru anul 2018.

Totodată, aleşii judeţeni vor supune dezbaterii şi vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Normelor specifice privind realizarea sau amplasarea în zona drumului de interes județean a panourilor publicitare, a oricăror construcții sau activități comerciale, căi de acces, amenajări sau instalații în orice scop, proiectul de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale și acoperirea pierderii contabile înregistrată la 31.12.2017 de către S.C. Piscicola Teleorman S.R.L. precum şi proiectul de hotărâre privind prelungirea mandatului administratorului provizoriu, propus de Județul Teleorman, în Consiliul de Administrație al S.C. APA SERV S.A..

De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean este trecut şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Actului Adițional nr. 1 la contractul de împrumut de folosință (comodat) nr. 65 din 8 aprilie 2016, încheiat între județul Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”A.D.Ghica” al județului Teleorman. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.