Politic

Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă ordinară/ Pe ordinea de zi, alocarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale

13 de proiecte de hotărâre sunt trecute pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean de miercuri, 31 octombrie, printre care şi cel privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei ce reprezintă 20% din limita de sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru echilibrarea bugetelor locale și din cota de 18,5% din impozitul pe venit, precum și a sumelor reținute ca urmare a diminuării cu gradul de necolectare a veniturilor proprii pe anul 2019 și estimări pentru anii 2020-2022.

Printre proiectele de hotărâre pe care aleşii judeţeni le vor dezbate şi vota în şedinţă se numără şi Proiectul de hotărâre privind acordul Consiliului Județean Teleorman pentru instalarea unui panou publicitar temporar, la imobilul situat în strada Libertății nr. 1, municipiul Alexandria, cel privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Județean de Urgență Alexandria, dar și cel privind aprobarea realizării proiectului Creșterea eficienței energetice a clădirii ,,Serviciul Județean de Ambulanță Alexandria,, și a cheltuielilor necesare implementării.

Pe ordinea de zi a şedinţei mai sunt trecute şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului propriu al județului pentru secțiunile de funcționare și dezvoltare, la 30 septembrie 2018, precum și Proiectul de hotărâre privind  rectificarea bugetului propriu al județului Teleorman pe anul 2018.

Aleșii județeni vor dezbate și supune la vot și Proiectul de hotărâre pentru completarea anexei nr. 6 la Hotărârea Consiliului Județean Teleorman nr. 9 din 25 ianuarie 2018 privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Teleorman și pentru serviciile publice din subordine, dar și Proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de functii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Serviciului Informatic și pe cel privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Serviciului de Deservire Pază și Protocol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.