Politic

Consilierii judeţeni au validat mandatul liberalului Constantinescu Florică

Rezultatul scrutinului de pe 11 decembrie a produs noi modificări în ceea ce priveşte componenţa Consiliului Judeţean, în contextul în care Adrian Gâdea şi Eugen Pîrvulescu au caştigat mandate de deputat, respectiv de senator şi au fost validaţi în Legislativ la începutul acestei săptămâni. În ceea ce priveşte aripa liberală din judeţ, organizaţia judeţeană a partidului a desemnat deja un înlocuitor pentru Eugen Pîrvulescu, în persoana liberalului Constantinescu Florică, mandatul acestuia fiind validat în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean de miercuri, 21 decembrie.

Cei 33 de consilieri judeţeni aleşi în urma scrutinului pentru alegerile locale au depus jurământul în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Judeţean de joi, 23 iunie. Din partea PSD, pentru următorii patru ani, în Consiliul Judeţean au fost validaţi Adrian Gâdea, Niculae Zavera, Fulga Sandu Mircea, Ţucan Marian, Cioabă Petre, Simion Dumitru, Toţe Marioara, Vlad Eugen Ovidiu, Neicu Cristiana, Cristescu Ionel-Dănuţ, Panagoreţ Ioana, Petculescu Marian, Piper-Savu Florin, Crîngeneanu Gabriel, Bibina Marin, Chiran Florin-Valentin, Iliescu Nicolae Angelică şi Tatu Cristina, în timp ce din partea ALDE au fost validaţi Alina Caţan şi Virgiliu Cocoşilă. De asemenea, din partea PNL au fost validaţi Eugen Pîrvulescu, Marin Ţole, Alexandru Iliescu, Adrian Bădulescu, Mihai Ştefan, Maria Stoian, Cătălin-Marian Burcescu, Oana-Raluca Fedeleş, Petre Ion, Vrăjitoarea Emilian şi Teodor-Cătălin Vătafu, în timp ce din partea PMP au fost validaţi Adrian Florescu şi Ogrezeanu Teodor.

O primă modificare a componenţei Consiliului Judeţean a venit pe 26 iulie, odată cu demisia consilerului judeţean ALDE Alina Caţan. În locul acesteia, din partea formaţiunii politice a fost validat inginerul Florin Marian Vida, supleant pe lista de candidaţi ALDE la scrutinul de pe 5 iunie.

Ulterior, la începutul lunii decembrie, alţi doi supleanţi de pe listele de candidaţi de la locale au fost validaţi în Consiliul Judeţean, Claudiu Mihalcea (PSD) şi Bogdan Cocu (PNL), în locul social-democratului Gabriel Crîngeneanu şi al liberalului Mihai Ştefan. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.