Eveniment

Connect-R, Mirabela Dauer, Vunk şi Delia vor concerta în weekend pentru turneni

connectCarmen Dumitrescu

În perioada 30 mai – 2 iunie vor avea loc Zilele Municipiului Turnu Măgurele şi Serbările Dunării, două evenimente extrem de importante pentru turneni, pentru că ele amintesc comunităţii de acolo de nevoia unităţii şi de sentimentul de apartenenţă la nişte valori comune. De aceea, în perioada menţionată, Primărie Turnu Măgurele şi Consiliul local al municipiului organizează cea de-a opta ediţie a manifestărilor cultural-sportive şi artistice “Zilele Municipiului Turnu Măgurele şi Sărbătorile Dunării”. Pe parcursul celor patru zile de sărbătoare vor avea loc jocuri şi concursuri organizate pe categorii de vârstă, evenimente sportive, spectacole şi concerte. Astfel, începând de joi, 30 mai, de la orele 11.00 are loc deschiderea oficială a manifestărilor, eveniment urmat până la orele 17.00 de jocuri şi concursuri. Apot, de la orele 18.00 până spăre miezul nopţii vor avea loc concerte susţinute de nişte trupe locale, precum şi animaţie cu ajutorul celor de la Karaoke Still. Ziua de vineri, 31 mai va fi şi ea una extrem de plină de evenimente şi va debuta cu o sesiune de jocuri şi concursuri de la orele 11.00, pentru ca de la orele 18.00 să aibă loc concerte ale trupelor locale şi momente de karaoke. Seara se va încheia cu un concert susţinut de Xonia şi Connect-R.

Sâmbătă, 1 iunie, de la orele 10.00 până seara la orele 17.00, turnenii sunt aşteptaţi să se implice într-o serie de jocuri şi concursuri cu premii, pentru ca mai târziu, după ce trupele locale şi echipa de karaoke vor anima suficient publicul, pe scenă să urce, pe rând, Ion Popa, Mirabela Dauer şi Raoul, urmaţi de Vunk, trupa care va interpreta piese iubite de publicul teleomrănean până la miezul nopţii.

Festivităţile urbei vor lua final duminică, 2 iunie cu un spectacol al celor din Ansamblul de cântece şi dansuri “Burnasul” şi un concert al Deliei, care va reuşi cu certitudine să mobilizeze teleormăneni din toate colţurile judeţului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.