Eveniment

Conflict între mai mulți bărbați la Năsturelu / Dosar penal pentru lovire, amenințare, distrugere și tulburarea liniștii publice

Astăzi, în jurul orei 10:00, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată, prin apel la numărul de urgență 112, de către o femeie din comuna Năsturelu cu privire la faptul că soțul său a fost agresat fizic.

La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea, cercetările preliminare efectuate de aceștia reliefând faptul că:

În jurul orei 9:30, în timp ce un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Năsturelu, se afla staționat pe DN 5C, în localitatea de domiciliu, cu autoturismul personal,  ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, din aceeași localitate, cu vârsta de 33, respectiv 25 de ani, unul dintre ei folosindu-se de o sticlă. De asemenea, cei doi ar fi produs  distrugeri autoturismului menționat.

Victima a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 33 de ani i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și soției victimei, o femeie în vârstă de 40 de ani.

La conflict ar fi participat mai multe persoane, printre care și un bărbat de 29 de ani, care l-ar fi amenințat pe bărbatul în vârstă de 33 de ani.

Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

La intervenție au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.