Politic

Conferinţa Judeţeană a TSD, cu alegerea preşedintelui pe ordinea de zi

Tinerii social-democraţi din judeţ se pregătesc de alegeri, noua conducere a organizaţiei urmând să fie aleasă în cadrul Conferinţei Judeţene a TSD Teleorman, programată să aibă loc joi, 20 octombrie. Actualul preşedinte, Marian Potbăniceanu, urmează să facă trecerea la organizaţia de seniori, în contextul în care a împlinit vârsta ce-i permitea să conducă organizaţia de tineret.
Pe ordinea de zi a conferinţei sunt trecute alegerea preşedintelui, a Comitetului Executiv şi a Consiliului organizaţiei TSD Teleorman, prezentarea raportului activităţii politice a organizaţiei şi a Comitetului executiv, precum şi adoptarea Programului de acţiuni şi activităţi al organizaţiei TSD Teleorman pentru perioada următoare.
În cursa pentru şefia organizaţiei judeţene a TSD se află, deocamdată, Dănuţ Cristescu, viceprepreşedintele Consiliului Judeţean. Dănuţ Cristescu, a preluat cu mai bine de un an în urmă şefia organizaţiei municipale a TSD Alexandria de la Ionuţ Neacşu, cel din urmă făcând trecerea la organizaţia de seniori.
De-a lungul timpului, pentru funcţia de preşedinte al TSD Teleorman şi-a exprimat intenţia de a candida şi consilierul judeţean Gabriel Crîngeneanu, fostul şef al Cancelariei Prefectului şi unul dintre numele vehiculate pentru lista de candidaţi a PSD la alegerile parlamentare. Ulterior, Gabriel Crîngeneanu şi-a schimbat opţiunea şi a decis să susţină candidatura colegului săi, Dănuţ Cristescu, urmând să candideze cel mai probabil pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte ale organizaţiei judeţene a TSD Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.