Politic

Conferinţă de presă PNL

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc miercuri, 23 noiembrie, şi la care au luat parte cei trei candidaţi PNL de pe locurile considerate eligibile pentru liberalii din judeţ, respectiv Eugen Pîrvulescu, Daniela Mara Calista şi Mihai Murar, au fost prezentate principalele activităţi derulate de liberalii din judeţ în campania electorală aflată în plină desfăşurare, precum şi obiectivele PNL pentru judeţul Teleorman.

De asemenea, prezent la conferinţă, deputatul PNL Mihai Voicu a făcut o prezentare a modului în care partidul pe care-l reprezintă vrea să stopeze chiulul din Parlament. Curios în acest sens este faptul că vicepreşedintelele liberalilor a ales să prezinte proiectul în Teleorman, unde este senator Crin Antonescu, unul dintre parlamentarii aflaţi în topul chiulangiilor.

Daniela Mara Calista, candidatul de pe primul loc pentru Camera Deputaţilor a prezentat punctul de vedere al partidului referitor la legea salarizării în corelaţie cu pensiile, în timp ce Mihai Murar, candidatul de pe locul al doilea pentru camera inferioară a Parlamentului a ales să vorbească despre obiectivul PNL în ceea ce priveşte crearea unor noi locuri de muncă în Teleorman.

„Cea mai bună campanie pe care o face PNL astăzi este cea din casă în casă, alături de oameni. După 20 de ani, oamenii îşi doresc să schimbe, iar noi, ca echipă nouă de la PNL, aducem un alt suflu şi o altă viziune în ceea ce înseamă viitoarea configuraţie a Parlamentului. (…) Suntem un partid care s-a reformat, care vine în faţa dumneavoastră cu o altă echipă de lucru pentru Parlament, cu un premier nou. Teleormanul îşi doreşte să facă foarte, foarte multe schimbări”, a precizat Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

5 Comments

 1. Stimati postaci PNL si USR:
  1. Am vazut notele din anii de liceu ai lui Parvulescu si sunt catastrofale!
  Nu are nicio facultate, ne mintiti grosolan la fel cum minteati despre facultatile lui Titirisca!
  2.Mara Calista a fost consiliera si mana dreapta a lui Gorgiu, deci habar nu aveti! Asta demonstreaza haosul care a cuprins PNL. NU stiu nici macar ce oameni aveti pe liste!, lucreu de inteles, atata timp cat v-a fost parasutata de la centru!
  http://www.stiripesurse.ro/rasturnari-de-situatie-pe-listele-pnl-nou-val-de-parasutari-de-la-centru-pe-capul-filialelor_1158905.html
  3. Podul este predat de primar catre CNADNR unde pnl-istul Dan Popescu este director. Credeti ca noi nu vedem cum PNL isi bate joc de noi, asa cum a facuto dintotdeauna in Teleorman?!
  4. Cat despre USR, al carui lider spunea ca trebuie sa evitam teleormanizarea Romaniei, cum pot sa puna pe listele din Teleorman un lautar fara facultate(Nicusor Lina) si un traseist politic, fost candidat al Monicai Macovei?

 2. PARTID DE INFRACTORI -la Jilava ! La Rusii de Vede avem pe ILIESCU par negru (vezi bre ca-ti curge vopseaua din par ) pe ALEXE Tuciuriu ,ala de nu poate formula 2 propozitii simple ori ala de -a vandut parcul la tuciurii pe numele sau FIERASCU . LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI MARSH !

 3. Aduceti un suflu nou? Suflu nou reprezentat de un om fara facultate care de abia a terminat liceul agroindustrial cu 5?
  Suflu nou reprezentat de consiliera lui Gorghiu, Mara Calista care ne-a facut analfabeti? Suflu nou reprezentat de fostul viceprimar PNL, Dan Popescu, care din functia de director CNADNR tergiverseaza nesimtit lucrarile la podul peste Vedea? Sa va fie rusine!!! Cum sa votam asa ceva?!

  • Votează bre pe ăla de a luat banii copiilor instituţionalizaţi ca să plătească secretarele PSD. Nu a jignit aia niciun teleormănean, a spus adevărul. Că nu vă conștientizări starea ţine tot de intelectul vostru de râmă. Adevărul că și PNL vine cu o superechipă, războiul infractorilor PSD vs un PNL care aduce venetici pe singurul lor eligibil. Avem ce vota, USR e soluția!

  • Salutate!
   1. Eugen are media 8 la bac, o facultate terminata si alta inceputa.
   2. Mara Calista a fost consilier al Primului ministru, Dacian Ciolos.
   3. Daca vrei sa invinuiesti pe cineva pentru amanarea lucrarilor la pod, discuta cu devotatul nostru primar, domnul Victor Dragusin.
   Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.