Politic

Conferință de presă PNL – Raluca Turcan: „Sper ca în fiecare județ să identificăm cele mai potrivite echipe pentru reconstrucția partidului

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, și secretarul general al PNL, Cristian Bușoi, au venit joi, 16 martie, la Alexandria, pentru a se întâlni cu liderii judeţeni ai liberalilor, cu primari PNL, precum şi pentru a discuta cu membrii comisiei formate la nivelul PNL Teleorman pentru a organiza alegerile interne din partid.

În cadrul unei conferințe de presă, cei doi lideri ai partidului, alături de care s-au aflat cei doi parlamentari PNL de Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu și deputatul Mara Calista, au vorbit despre reconstrucția partidului, despre algerile interne care vor avea loc în partid, despre obiectivele politice PNL, precum și de recenta numire a președintelui PNL Teleorman în funcția de secretar general adjunct al PNL.

„PNL este, în momentul de față, în plin proces de reconstrucție. Evaluăm ceea ce nu a mers și găsim soluțiile pentru a reapropia partidul de cei care nu au mai crezut în PNL. Știm unde s-a greșit, provocarea este să așezăm PNL pe un drum care să stea la baza bunăstării românilor și să apropie nivelul de trai din România de nivelul mediu din Uniunea Europeană”, a declarat Raluca Turcan, președintele PNL, în deschiderea conferinței de presă.

De asemenea, potrivit președintelui PNL, în organizațiile județene ale liberalilor se caută, în prezent, cele mai potrivite echipe pentru reconstrucția PNL.

„Sper ca în fiecare județ să identificăm cele mai potrivite echipe pentru reconstrucția PNL, să impulsionăm oameni profesioniști să se implice în politică. Încurajăm competiția peste tot pe unde mergem în județe. În Teleorman știu că Eugen Pîrvulescu candidează, nu știu dacă are și contracandidat. Ce pot să spun este că noi discutăm instituțional, iar Eugen Pîrvulescu este președintele partidului în Teleorman”, a mai spus Raluca Turcan.

Pe de altă parte, Cristian Bușoi, secretarul general al PNL, a precizat că numirea senatorului Eugen Pîrvulescu în funcția de secretar general adjunct, practic mâna sa dreaptă, a avut la bază experiența acestuia, precum și disponibilitatea de a se implica în organizarea alegerilor interne din partid.

„Eu în calitate de secretar, am avut posibilitatea de a-mi alege secretarii generali adjuncți. Eugen Pîrvulescu este printre persoanele care mi-au spus că ar avea disponibilitatea și de timp, dar și experiența necesară să mă ajute în chestiunile organizatorice. Urmează farte multe alegeri în țară, urmează, în mod evident, congresul din 17 iunie. Încă o dată spun, îl știu de ceva timp, cunoaște foarte bine realitățile din interiorul partidului, cunoaște foarte bine prevederile statutare, înțelege chestiunile de filială”, a precizat Cristian Bușoi referitor la numirea președintelui PNL Teleorman în funcția de secretar general adjunct. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Lica Rosioru

    Pirvulescu vrea multe!
    ASA A VRUT SI CAND A FOST ALATURI DE NITULESCU,RAZVAN UNGUREA,SAMI CALOTA.
    Pirvulescu distruge organizatia judeteana a PNL

  2. ioana dela plosca

    vreti oameni potriviti sa faceti partidul ? de unde nu e nici DUMNEZEU n-are ce lua . Cu cine bre cu cine? Cu d-alde ILIESCU HAlisandru , cu HALEXE TUciurila care sunt cerceteti pentru ca au format grup infractional organizat. Bata-va Dumnnezeu sa va bata !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.